Hurşit Uzunkavak ~ 30 Ekim 2011 ~ Ekonomi, Tüm Manşetler
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mal varlığı listesinde de yer alan ve akrabalarının ilgilendiği Güneysu ilçesi Dumankaya köyündeki 2 dönüm çay ekili arazide bu yıl üretilen 4 ton yaş çaydan yaklaşık 4 bin 500 lira gelir elde edildi.
Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Başbakan Erdoğan’a babasından kalan ve 1966’da ekilen bahçe için, ÇAYKUR Ulucami Çay Fabrikası’na bağlı Çamlıbel alım yerine, 168 numaralı kayıtla çay cüzdanı çıkarıldığını söyledi.
Vatandaşın yorumu:
memlekette memurun bile asıl görevi dışında kazanç getirici ticarette bulunması yasakken memleketin başbakanı ticari işlerle uğraşıyor bu nasıl iş anlamadım memlekette adil düzen için siyasilerin bu işlerle uğraşması YASAK değil mi kardesim? bu haberde önemli olan mebla değil iş !!! vay be
işçi değilmiydi bu adam?
Hem İstanbulda işçi olup hem Rizede çay müstahsilşliğimi yapmış?
Hakkaten çok fakirmiş .
Başka neler le uğraşmış zamanla öğreneceğiz demekki…